Έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου, περνώντας αυτό το δύσκολο πρόβλημα. Απομάκρυνα κάποιους ανθρώπους οι οποίοι για μένα ήταν τοξικοί. Δεν το είχα καταλάβει, το κατάλαβα εκ των υστέρων ….

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στο «Πρωινό» για το πόσο την άλλαξε το πρόβλημα υγείας της και τι αλλαγές έφερε στη ζωή της.

 «Όταν περάσεις από συμπληγάδες και όταν περάσεις από κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα και κάποια στιγμή αισθανθείς ότι θα σταματήσεις να χαμογελάς, θα σταματήσεις να βλέπεις τον ήλιο, τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τους φίλους σου, υποφέρεις, τότε αναθεωρείς πράγματα πάρα πολλά.

  Τα προβλήματα υγείας όταν είναι σοβαρά σε βοηθάνε και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Κάποιοι όταν περάσουν δύσκολα κλείνονται στον εαυτό τους. Δεν ήθελα να καταθέσω τα όπλα. Τις πρώτες φορές εγκατέλειψα τον εαυτό μου, πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν σηκώνω τα χέρια ψηλά εύκολα.

 Έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου, περνώντας αυτό το δύσκολο πρόβλημα. Απομάκρυνα κάποιους ανθρώπους οι οποίοι για μένα ήταν τοξικοί. Δεν το είχα καταλάβει, το κατάλαβα εκ των υστέρων και επέλεξα να ζω μια ήρεμη ζωή με ανθρώπους που μου δείχνουν και έμπρακτα ότι με αγαπάνε και με σέβονται».

Πηγή: madata.gr