Η στιγμή που όλοι οι φανς της Κολομβιανής σταρ περιμένανε έφτασε, η Σακίρα θα αποκαλύψει απόψε τι έγινε με τον Ζεράρ Πικέ, στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον χωρισμό της.

Η Σακίρα, έχει γίνει πρωτοσέλιδο από τότε που ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της και αστέρα του ποδοσφαίρου, Ζεράρ Πικέ, τον περασμένο Ιούνιο.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 χρόνια και ο χωρισμός τους έχει προκαλέσει αναστάτωση στους θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης. Ενώ ο Πικέ έχει κρατήσει σιγή ιχθύος για την κατάσταση, η Σακίρα έχει κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια, που πολλοί πιστεύουν ότι είναι μηνύματα προς τον πρώην σύντροφό της.

Η τραγουδίστρια πρόκειται να δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη στην Televisa, ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στο Μεξικό, τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου. Η συνέντευξη αναμένεται να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την τρέχουσα προσωπική της κατάσταση και, ειδικότερα, να ρίξει φως στον χωρισμό της με τον Πικέ.

Η ανακοίνωση της συνέντευξης έχει δημιουργήσει προσμονή στους θαυμαστές της Κολομβιανής τραγουδίστριας και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το τι πραγματικά συνέβη μεταξύ αυτής και του ποδοσφαιριστή. Η συνέντευξη θα μεταδοθεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Televisa στις 23:30 μ.μ. ET/8:30 μ.μ. PT.

Η πρώτη συνέντευξη της Σακίρα μετά τον χωρισμό

Αυτή θα είναι η πρώτη συνέντευξη της Σακίρα μετά τον χωρισμό της και έρχεται μετά από μια δύσκολη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Εκτός από τη νομική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της, η τραγουδίστρια είχε να αντιμετωπίσει και τα σοβαρά προβλήματα υγείας του πατέρα της, τα οποία την δυσκόλεψαν να μετακομίσει στο Μαϊάμι για να δημιουργήσει μια νέα ζωή.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, η Σακίρα παρέμεινε ενεργή στη μουσική της καριέρα, κυκλοφορώντας αρκετά νέα τραγούδια, όπως τα “Te felicito”, “Monotonía” και “TQG” σε ντουέτο με τον Karol G.

Η μουσική της αποτέλεσε διέξοδο για τα συναισθήματά της και πολλοί θαυμαστές της ανυπομονούν να ακούσουν περισσότερα για τα επερχόμενα πρότζεκτ της.

Πηγή: thestandard.gr

Πηγή: madata.gr