Η γνωστή ηθοποιός, Σάννυ Χατζυαργύρη, πρόσφατα έκανε μια δυναμική επιστροφή στην υποκριτική μετά από οκτώ χρόνια αποχής από την τηλεόραση. Η ηθοποιός μέσα απο μια αφοπλιστική συνέντευξη, εξηγεί την απόφαση της να μην χρησιμοποιεί κινητό αλλά και αρνητικά κατάλοιπα που αφήνει η τεχνολογία στον άνθρωπο.

Με αφορμή τον ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα», η Σάννυ Χατζηαργύρη έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ! και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

«Για μένα το θέατρο στο μέλλον θα είναι νούμερο ένα. Κάποια στιγμή θα βλέπεις τηλεόραση και δεν θα ξέρεις αν ο ρόλος είναι ολόγραμμα ή υπαρκτό πρόσωπο. Στο θέατρο οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την γιατρειά της ψυχής μας. Γι’ αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να μένουμε όσο πιο μακριά γίνεται από την τεχνολογία, γιατί χάνουμε το ανθρώπινο στοιχείο που είναι το μόνο που μπορεί να μας ευτυχήσει» ανέφερε αρχικά η Σάννυ Χατζηαργύρη.

 
 

Σάννυ Χατζυαργύρη: Πως είναι η καθημερινότητα της χωρίς κινητό
 

Και πρόσθεσε ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει κινητό. «Ο κόσμος νομίζει πολλές φορές- κι εγώ μέσα- ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα γιατί φοβόμαστε. Η αλήθεια είναι όμως το ακριβώς αντίθετο. Πριν από 8 χρόνια αποφάσισα να ακολουθήσω έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής σφαιρικά και είσαι ένα ντοκιμαντέρ που έλεγε πολύ άσχημα πράγματα για την κινητή τηλεφωνία. Έτσι αποφάσισα να αφήσω το κινητό. Τότε δεν είχαμε εθιστεί, οπότε για μένα δεν ήταν κάτι δύσκολο.

Είναι πιο εύκολη η καθημερινότητα χωρίς κινητό. Κατ’ αρχάς να εξηγήσω γιατί πολλοί τρελαίνονται που το ακούν, ότι έχω σταθερό τηλέφωνο και αν δεν είμαι εκεί για να το σηκώσω, υπάρχει τηλεφωνητής έτσι ώστε όλοι μπορούν να μου αφήσουν μήνυμα και να τους πάρω πίσω. Ακόμα και για τα social media, έχω υπολογιστή, δεν ζω στη σπηλιά. Απλά με αυτόν τον τρόπο εσύ αποφασίζεις πότε θα πας στον υπολογιστή, δεν έχεις πάνω σου συνέχεια το κινητό να σου κάνει διάσπαση προσοχής και πολλά άλλα που σιγά σιγά ο κόσμος έχει αρχίσει να διαισθάνεται ότι συμβαίνουν».

Πηγή: madata.gr