Στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Αφού πρώτα πρόβαλλε ένα βίντεο-αφιέρωμα, η παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε να μην ρωτήσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα σχόλια που είχε κάνει για την ίδια κατά το παρελθόν στα social media.

«Η σχέση σου με τον κόσμο που είναι στα social media, με ανθρώπους της δουλειάς ή με φίλους σου έχεις αυτή τη σχέση μίσους αγάπης, μπλοκ ξεμπλοκ, follow ξεfollow. Το είχαμε συζητήσει. Εγώ που σε γουστάρω πάρα πολύ σαν τηλεθεάτρια, δηλαδή γελάω μαζί σου παιδί μου με τα αστεία σου. Θεωρώ ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και σε γούσταρα πολύ. Άρχισες λοιπόν με έκραζες, με έβριζες και με έκανες unfollow κι έλεγα γιατί ρε παιδί μου ο Δημήτρης; Δεν θέλω να με αντιπαθεί, εγώ θέλω να κάνουμε παρέα, τον γουστάρω. Δεν μπορούσα να σου θυμώσω ούτε εκεί» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν ξύπνησα μια μέρα. Αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί κι εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια. Μπορεί λάθος, αλλά είχα μια συνέπεια» αποκρίθηκε από τη μεριά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

πηγή: zappit.gr

Πηγή: madata.gr