Για την αρρώστια που την ταλαιπώρησε αλλά και την έφτασε στα πρόθυρα του θανάτου μίλησε η γνωστή τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Όπως τόνισε στο περιοδικό «Λοιπόν» το σοβαρό πρόβλημα υγείας στο στομάχι της την οδήγησε να μην μπορεί να τρώει τίποτα και να φτάσει τα 37 κιλά.

 Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Από τον Θεό πήρα δύναμη. Πάντα τον συμβουλεύομαι. Όταν κάτι με προβληματίζει, ηρεμώ καθαρίζω το μυαλό μου, προσεύχομαι και ζητάω από τον Θεό να μου δώσει τη σωστή απόφαση που πρέπει να πάρω. Και ξαφνικά όλα γίνονται… Αυτή η πίστη μου μ’ έχει κάνει πολύ γαλήνια. Μ’ έχει κάνει να μην φοβάμαι ούτε τις αρρώστιες, ούτε τον θάνατο. Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου λέει ο γιατρός “πεθαίνεις, έχεις μείνει 37 κιλά, δεν έχει λίπος, ούτε πρωτεΐνες, ούτε αίμα, τα έχεις φάει όλα, ο οργανισμός σου έχει διαλυθεί”. Του λέω “Εγώ δεν πεθαίνω, δεν είναι η ώρα μου, θα κάνω Πρωτοχρονιά στο σπίτι μου και θα έρθω”. Σε πληροφορώ μαγείρεψα, φώναξα τους φίλους μου, εγώ δεν μπορούσα να φάω, ήμουν με τους ορούς και το ξεπέρασα μια χαρά. Με είδες να πεθάνω;»

Για το τι ακριβώς είχε συμβεί με το στομάχι της, η Σοφία Βόσσου είπε: «Έχω στένωση στο στομάχι. Έκανα ένα χειρουργείο. Πήγε καλά. Μετά όμως αναγκάστηκα να κάνω και δεύτερο χειρουργείο γιατί έκανε διάτρηση. Δημιουργήθηκε ένα συρίγγιο το οποίο δεν έκλεινε και δεν έβρισκαν πού είναι η τρύπα. Αυτό κράτησε ένα χρόνο. Όλο αυτό απορρύθμισε εντελώς τον οργανισμό μου, με αποτέλεσμα να έχω μια περίεργη γεύση, λόγω μιας ορμόνης που μου έδωσαν για να κλείσει το συρίγγιο. Ένιωθα αηδία, ήθελα να φάω αλλά δε μπορούσα. Έχασα πολλά κιλά. Ευτυχώς το αντιμετωπίσαμε, τώρα έχει τελειώσει αυτή η ιστορία και είναι όλα καλά!».

ethnos.

Πηγή: madata.gr