Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας, για την τελευταία εκπομπή του 2022. Ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών σχολίασε τη μακρόχρονη φιλία και συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «περιμένουμε την απολογία, αν γίνει, περιμένουμε την απόφαση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κρίσεις επί των αποφάσεων αλλά με στωιότητα θα ακούσουμε ότι θα ακούσουμε. Ο Πέτρος έχει τα γενέθλια του την τελευταία ημέρα του χρόνου και πάντα κάναμε μια πολύ μεγάλη γιορτή. Τα θυμάμαι αυτά, μπορώ να πω, με συγκίνηση αλλά δυστυχώς όλα όσα έχουν γίνει μετά έχουν ανατρέψει πολλά πράγματα μέσα μου. Νιώθω πάντως ότι αυτός ο άνθρωπος που ήταν τόσα χρόνια κοντά μου, τώρα δεν είναι και νιώθω αμήχανα».

«Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι αθώος ένας άνθρωπος! Αλλά έτσι όπως έχουν φανεί τα πράγματα… Δεν θα κάνω τώρα κρίση εγώ, το δικαστήριο θα την κάνει. Πάντως νιώθω ότι αυτό ήταν ένα πλήγμα στη ζωή μου που δεν το περίμενα. Ήξερα διάφορες συμπεριφορές, όπως ξέρουμε και για άλλους ανθρώπους, αλλά για ακρότητες τέτοιου τύπου δεν το  ήξερα».

«Το ότι κυκλοφορούμε με τα εσώρουχα στο θέατρο, αφού αναγκαζόμαστε να αλλάζουμε γρήγορα δίπλα από τη σκηνή, είναι αναπόφευκτο. Πάρα πολλές φορές έχω δει και γηραιές ηθοποιούς με τα εσώρουχα και είναι μέσα στη συνθήκη του επαγγέλματος μας. Το να κάνει όμως επίδειξη κάποιος, αυτό είναι γελοίο και δεν ισχύει. Έχω ακούσει για δυο παλιούς ηθοποιούς, μεγάλους πρωταγωνιστές του θεάτρου, ότι το έκαναν και το έκανε και ο Πέτρος τώρα. Τι να κάνουμε; Το έκανε για πλάκα; Πόσο όμως επιτρέπεται η πλάκα και μέχρι ποιου σημείου; Το είχαμε πει τόσα χρόνια με στη συντροφιά αλλά δεν μας άκουσε. Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονή με κάτι και νομίζει πως αυτό που κάνει είναι μία πλάκα, στο τέλος κοίταξε που κατέληξε η πλάκα» πρόσθεσε, επίσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας στο μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

πηγή: zappit.gr

Πηγή: madata.gr