«Με έπιανε δύσπνοια από το άγχος μου, στις αρχές, όταν μου ζητούσαν να κάνουμε πρόβα», αποκαλύπτει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, μιλώντας στο «Dot» για τον έρωτα, την καριέρα αλλά και για την απώλεια του αδελφό του. Ποιος είναι ο ρόλος της φιλίας στη ζωή του.

«Ο έρωτας είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο. Προσωπικά εγώ αποσύρομαι σιγά σιγά γιατί έχουμε κάνει τα χιλιόμετρά μας» είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Έτσι είναι η ζωή των περισσοτέρων μας κι όσοι δεν το έχουν, δεν ξέρουν ότι τους λείπει. Αυτές οι μικρές συνομωσίες με τους φίλους. Θα έχεις 2-3 φίλους κι η ευρύτερη παρέα απλά να συμφωνεί σε απλά πράγματα. Γίνονται μικρά θαύματα στην καθημερινότητα κι εξωραϊζουν το αυτονόητο. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι εμένα οι φίλοι μου με έχουν μεγαλώσει, είχα δυο στοργικούς γονείς αλλά δεν είχαν και πολλά φόντα οι άνθρωποι, του Δημοτικού ήταν. Με μεγάλωσαν οι φίλοι μου. Αποζητούσα περισσότερο τους φίλους (σ.σ. με την απώλεια του αδερφού μου)» συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Πηγή: madata.gr