Το ερώτημα αν ο πρωθυπουργός θα δώσει στη δημοσιότητα τα περιουσιακά στοιχεία του και «όλα τα στοιχεία για την ενοικίαση της βίλας της Τήνου», θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Ο κ. Μητσοτάκης, μην έχοντας απαντήσεις στα προβλήματα των πολιτών, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία σερβίροντας ξαναζεσταμένο φαγητό για το σπίτι του κ. Ραγκούση στη Πάρο», αναφέρει σε ανακοίνωση του, σχολιάζοντας ότι «μάλλον δεν ήταν και πολύ καλή ιδέα, ειδικά για τον κ. Μητσοτάκη».
Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «σήμερα που ο κ. Ραγκούσης απάντησε και έδωσε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στη δημοσιότητα, περιμένουμε το ίδιο και από τον πρωθυπουργό, ιδίως μετά την αποκάλυψη της “Δημοκρατίας” πως νοικιάζει ως airbnb από το 2014 το εξοχικό της Τήνου, που έχει μεσοτοιχία με τον κ. Χριστοφοράκο της Siemens». Ρωτά δε αν «θα δώσει όλα τα στοιχεία για την ενοικίαση της βίλας της Τήνου στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής και στη δημοσιότητα, όπως θα έπραττε κάθε Ευρωπαίος πολιτικός σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, ή μήπως έχει κάτι να κρύψει;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι σε κάθε περίπτωση θα πρότεινε στη ΝΔ «να ασχοληθεί με τις προγραμματικές μας διάφορες, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί. Και κυρίως γιατί ό,τι και να κάνουνε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό δε κρύβεται».

Πηγή: madata.gr