Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος, είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Αθερίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Ant1 Το Πρωινό.

Ο ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για  τον γάμο του και τη σχέση που έκανε με την Σμαράγδα Καρύδη χωρίς να πάρει διαζύγιο.

 «Δεν ξέρω αν μπορώ να τα εξηγώ όλα γενικά. Είμαστε οι ίδιοι επιβάτες της ζωής μας. Η ζωή σου δείχνει τι κινήσεις θα κάνεις. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν το καθορίζεις εσύ», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Αναφορικά με την πρώην σύζυγό του, ο ίδιος δήλωσε: «Η σχέση μου με την Έλενα είναι πολύ καλύτερη τώρα από όταν ήμασταν μαζί. Η αγάπη μου έχει ένα στεγανό που κλείνει τον θυμό τον μεγάλο, τη βία, την εκδίκηση και όλα αυτά. Δεν μπορώ να τα κάνω αυτά σε ανθρώπους που αγαπώ. Αυτό το πράγμα δεν θα με άφηνε ποτέ, το να φερθώ με άσχημα τρόπο σε έναν άνθρωπο που αγαπώ».

Στη συνέχεια μιλώντας για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη, ανέφερε πως ποτέ δεν τον ενδιέφερε να μιλήσει για αυτή δημόσια. «Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα. Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος», είπε.

«Η Σμαράγδα Καρύδη είναι για εμένα ο σύντροφος και ο άνθρωπός μου. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός, επαφή, συγχρωτισμός και πολύ χιούμορ. Υπάρχει χιούμορ, κυρίως για να σε στηρίξει τις ώρες που περνάς δύσκολα», συμπλήρωσε.

Πηγή: madata.gr