“Έδωσε το χρηματικό ποσό που είχα δεσμευθεί να δώσω. Αυτό λύθηκε. Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν δάνεια, μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε, όπως είχα δεσμευτεί το κανόνισα, οπότε πλέον αθωώθηκα όπως ήταν φυσικό.”.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό, αποκάλυψε ότι πήρε δάνειο από την τράπεζα για να αποπληρώσει τη διατροφή των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Σίγουρα δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο, είναι πολύ στενάχωρο πώς έχει εξελιχθεί. Η ζωή τα φέρνει καμιά φορά αυτά. Αφορούσε ένα χρηματικό ποσό στο οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε. Υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν δάνεια, μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε, όπως είχα δεσμευτεί το κανόνισα, οπότε πλέον αθωώθηκα όπως ήταν φυσικό.

Ήταν λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που αν μη τι άλλο τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και να συμβουλευτεί ίσως πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του, ώστε ό,τι διαφορές αν υπάρξουν μα αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας που έτσι κι αλλιώς υπάρχει ακόμα και των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε, να τελειώνουμε, υπάρχουν τρόποι, μακάρι να υπήρχε και λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ», εξομολογείται ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Πηγή: madata.gr