Με το ρολόι να μετρά αντίστροφα για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας απευθύνεται εκ νέου στους πολίτες, επισημαίνοντας πως τέσσερα χρόνια τώρα η αδικία έγινε καθεστώς. «Στις 21 Μαΐου δίνουμε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή», είναι το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στο νέο σποτ που ανέβηκε σήμερα, Τρίτη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στους πολίτες:

«Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε με απλή αναλογική, αλλά και με απλή λογική. Τέσσερα χρόνια τώρα η αδικία έγινε καθεστώς.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπάτησε τη μεσαία τάξη τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Στοχοποίησε τους εργαζόμενους και τους νέους. Και οι ανισότητες διευρύνθηκαν.

Οι ισχυροί έγιναν ισχυρότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Στις 21 του Μάη, όμως, έχουμε τη δύναμη να βάλουμε τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη.

Με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγουμε τον δρόμο για την αλλαγή.

Με μια κυβέρνηση προοδευτική που θα είναι δίπλα στις ανάγκες μας, στη ζωή μας. Με αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών.

Με ένα δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Με ένα ισχυρό και αξιόπιστο ΕΣΥ. Με αποκατάσταση της εργασιακής κανονικότητας.

Με στήριξη των νέων, των γυναικών και των ανθρώπων της δημιουργίας. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς ρουσφέτι, αναξιοκρατία και διαφθορά.

Βάζουμε τον άνθρωπο πάνω από τα κέρδη.

Κάνουμε την Ελλάδα χώρα ευρωπαϊκή.

 
Στις 21 Μαΐου δίνουμε τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ξέρουμε και μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή».

 

Πηγή: madata.gr