Σε γνωστό περιοδικό έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη η Βίκυ Καγιά, λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του GNTM 5 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε φυσικά και για την είσοδο της Σοφίας Χατζηπαντελή στον φετινό κύκλο του GNTM ως guest κριτής, που ήταν κάτι που σχολιάστηκε σε τεράστιο βαθμό όλη την τηλεοπτική σεζόν, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει ανοιχτά και σε όσους την κατηγορούν ότι την έδιωξε μετά τις οντισιόν.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο πολυσυζητημένο unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή μετά το τέλος τον γυρισμάτων, η οποία βέβαια είχε πει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι έχω κάνει κάποιον unfollow, επειδή υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ μας, κάποιο δράμα. Εντάξει, δείτε πώς θα σας απαντήσω. Δείτε πόσους ακολουθώ, είναι πολλοί. Οπότε για να έχω κάνει κάποιον unfollow, υπάρχει λόγος».

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά για το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή

Και η Σοφία Χατζηπαντελή ξεχώρισε φέτος

Τα πήγε πάρα πολύ καλά. Επέμεινα πολύ για τη Σοφία.

Άρα δεν την έδιωξες εσύ μετά τις οντισιόν, όπως σε κατηγόρησαν

Αυτό είναι αστείο. Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος.

Γιατί σε έκανε unfollow μετά το τελευταίο γύρισμα;

Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram.

Δεν έγινε κάτι δηλαδή μεταξύ σας;

Απολύτως τίποτα, μαζί ήμασταν στη Ρώμη πριν από έναν μήνα.

πηγή: in.gr

Πηγή: madata.gr